logo


Waarom celzouten zo belangrijk zijn.
Lees meer...
Celzouttherapie.nl bestaat uit:
Het Nederlands centrum voor Dr. Schüssler's celzouttherapie en Vita-Reform Van der Snoek
webbanner2
PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Vita-Reform van der Snoek kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Vita-reform van der Snoek, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Vita-reform van der Snoek verstrekt. Vita-reform van der Snoek kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

WAAROM VITA-REFORM VAN DER SNOEK GEGEVENS NODIG HEEFT
Vita-reform van der Snoek verwerkt uw persoonsgegevens in de verplichte bedrijfs-boekhouding om facturen van uw bestelling te maken en uw bestelling per post te verzenden. Om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als er onduidelijkheid is over de door u versterkte gegevens.
Daarnaast verwerkt Vita-reform van der Snoek uw persoonsgegevens zoals hierboven omschreven + uw geboortedatum in de verplichte bedrijfsadministratie bij het doen van een adviesaanvraag.

HOE LANG VITA-REFORM VAN DER SNOEK GEGEVENS BEWAART
Vita-reform van der Snoek bewaart uw persoonsgegevens maximaal 2 maanden binnen de website, dit om te kunnen reageren op reclames. Verder alleen binnen de wettelijk verplichte bedrijfsadministratie. Emails met bestellingen worden binnen 2 maanden verwijderd. Emails met adviesaanvragen worden binnen 2 maanden verwijderd.

DELEN MET ANDEREN
Vita-reform van der Snoek verstrekt geen persoonsgegevens aan derden of alleen om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Vita-reform van der Snoek worden algemene bezoekgegevens bijgehouden.  Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Vita-reform van der Snoek gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens zijn zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Vita-reform van der Snoek maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Vita-reform van der Snoek bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),
overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het
privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Vita-reform van der Snoek te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
Vita-reform van der Snoek heeft hier geen invloed op.
Vita-reform van der Snoek heeft Google geen toestemming gegeven om via Vita-reform van der Snoek verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten of derden.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Verwijderen geldt niet voor wettelijk voorgeschreven facturatie- en administratiegegevens.  U kunt een verzoek tot inzage, correctie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Vita-reform van der Snoek zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Vita-reform van der Snoek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Vita-reform van der Snoek maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Vita-reform van der Snoek verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Vita-reform van der Snoek op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.celzouttherapie.nl is een website van Vita-reform van der Snoek,
Vita-reform van der Snoek is als volgt te bereiken:

Post en vestigingsadres:
Krabbedijk 4, 8731 CE Wommels

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: Friesland: V.O.F. 01079696
Telefoon: 0517- 469316
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.